Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Filozofski fakultet

20.06.16.

Završni rad: podsjetnik za studente treće godine i mentore

Podsjećam studente koji ove akademske godine završavaju preddiplomski studij na odredbe o pravovremenoj predaji završnog rada i njegovom grafičkom oblikovanju (vrsta i veličina slova, prored, margine, naslovnice, izjave i dr.). Sve je pojašnjeno u sveučilišnom Pravilniku o završnom radu i u dodatnim pravilima Odsjeka za povijest, a linkovi na dokumente nalaze se na početnoj stranici Preddiplomskoga studija povijesti.

"Ako  student  do  30.  rujna  želi  dovršiti  preddiplomski  studij,  prvu  inačicu  cjelovitog završnog rada mentoru (sumentoru) mora predati najkasnije do 1. rujna tekuće akademske godine."

Rok je takav jer mora ostati dovoljno vremena za komentiranje i ispravljanje rada, pripremu konačnog oblika teksta, provjeru ispunjenih obveza u Studentskoj službi (indeks predati tjedan dana prije obrane) te dogovor o sastavu povjerenstva i terminu obrane. Obrana se oglašava na mrežnim stranicama najmanje tri dana ranije.

Ne ostavljajte polaganje preostalih ispita za posljednjih desetak dana rujna. Obrana se mora održati do 30. rujna kako biste na vrijeme upisali diplomski studij. Natječaj za upis diplomskog studija objavljen je u svibnju.

doc. dr. sc. Igor Duda
predstojnik Odsjeka za povijest