Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Odjel za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije

11.05.11.

Praktikum, Marketinški menadžment u kulturnom turizmu

Terenska nastava

Studenti koji slušaju kolegije Praktikum i Marketinški menadžment u kulturnom turizmu, a koji nisu sudjelovali na studijskom putovanju Buzet-Roč-Hum, kao zamjensku obavezu odradit će terensku nastavu u Vodnjanu, Višnjanu ili Pazinu i mogu:

- prisustvovati radionicama tradicionalne suhozidne gradnje u sklopu europskog projekta REVITAS, ovoga petka i subote u Vodnjanu na dvije lokacije, kod "dva kažuna" i kod "tri kažuna" (sve informacije imate u posebnoj obavijesti na web stranicama). Ista radionica održava se i 27. i 28. svibnja. Na radionice se trebate prijaviti najkasnije do četvrtka 12. svibnja, i na nastavu donijeti potvrdu o prisustvovanju radionicama;

- sudjelovati na radionici "Od mita do inovativnog i kreativnog turističkog proizvoda" u Višnjanu ovoga petka u 16 sati, na koju se također treba prijaviti do četvrtka 12. svibnja, sve informacije imate na web stranicama;

- pratiti Europsku noć muzeja ove subote u Etnografskom muzeju u Pazinu, sve informacije na webu.

Studenti su dužni nakon prisustvovanja terenskoj nastavi pripremiti kraći izvještaj/kritički prikaz projekta, radionice, odnosno studijskog putovanja na 2-3 kartice teksta.

Prezentacije projektnih radova nastavljaju se sljedeći tjedan u redovnom terminu predavanja. Studenti koji slušaju Marketinški menadžment u kulturnom turizmu pisat će u sljedećem terminu predavanja, po dogovoru, esej na dosad obrađene teme.

Za ostale informacije i predaju anketa/intervjua možete se obratiti predmetnoj nastavnici u terminu konzultacija, odnosno mailom na nurosev(at)unipu.hr.