Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Odjel za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije

23.03.11.

Praktikum, Marketinški menadžment u kulturnom turizmu

Teme seminara, materijali s predavanja, zadaci za projektne grupe

Izvanredni studenti koji još nisu odabrali teme seminara, mogu ih naći u prezentacijama koje se, s ostalim materijalima s predavanja, nalaze na e-learningu.

Dodatne upute za literaturu i izradu projektnih zadataka možete dobiti od predmetne nastavnice na email nurosev(at)unipu.hr, odnosno u terminu konzultacija.

Projektne grupe (odnosno studenti koji slušaju MMuKT) za sljedeće predavanje imaju sljedeće zadatke: osmisliti anketu za turiste usporedivu s ATLAS-ovim upitnikom i istraživanjem TOMAS kulturni turizam, osmisliti anketu za lokalno stanovništvo, te podsjetnik za intervjue s nositeljima kulturno-turističkih politika. Sve upute možete naći u prezentacijama na e-learningu.

Dodatni zadatak je pretražiti baze podataka, te časopise TURIZAM i ACTA TURISTICA i u njima pronaći i fotokopirati znanstveni članak s istraživanjem vezanim za kulturni turizam, odnosno tematske rute, koji ćemo analizirati na sljedećem predavanju.  Projektne grupe koje to još nisu učinile, na sljedećem će predavanju prezentirati sažetak projektnog rada.

Predmetna nastavnica:
Nataša Urošević