Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Odjel za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije

02.03.11.

Zadatak za studente Talijanski I/6 i Talijanski II/4 kod Ivane Lalli Paćelat

Upute u nastavku.

Dragi studenti,

Svi izvanredni studenti koji nemaju još ispunjene sve obveze:

Podsjećam da ovaj tjedan ili najkasnije slijedeći tjedan morate na nastavi održati prezentaciju koju dugujete iz proslog semestra, kako biste imali zadovoljavajuće bodove za novi ispitni rok koji je već 22.03. (To se posebno odnosi na: Martina Maglica, Nicol Manzin, Katia Sebalj, Brigita Krizmanic, ali i Ana Čeke)

3.godina

Za sutra pogledati relevantne web stranice, regionalne, nacionalne , ali i svjetske i znati kratko izložiti o  kulturnim događanjima iz veljače i o onima koja nas tek očekuju u ožujku. Korisne linkove imate i na MegaKitBlogu. (Kalendar događanja u ožujku u Hrvatskoj, Istri (Festival smijeha u Poreču i sl.), Puli (npr. INK). Prošli događaji: Dodjela Oscara, Noć muzeja, izložbe, glazbeni događaji i dr.). Na nastavi obavezno imati zadnje poglavlje stare knjige i poglavlje Il prodotto turistico iz nove knjige.

2. godina: Isti zadatak kao i 3.godina samo u vrlo pojednostavljenom obliku što se tice jezika (koristiti prezent za buduće događaje i passato prossimo za prosle). Na nastavi imati udzbenik i radnu bilježnicu.