Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

12.02.10.

Prijave za 1.Sveučilišnu malonogometnu ligu za studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Prema planu sportskih aktivnosti za akademsku godinu 2009/2010 Sveučilište Jurja Dobrile u Puli po prvi puta pokreće sveučilišnu malonogometnu ligu!

Temeljni cilj ovakvog natjecanja je okupljanje što većeg broja studenata sa svih sveučilišnih odjela. Zbog malog broja Odjela na sveučilištu natjecanje se neće odvijati između istih (kao kod ostalih sveučilišta), već će se ekipe moći formirati neovisno o smjeru, stupnju i Odjelu. Jedino je bitno da su svi igrači studenti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Time će se omogućiti nastup većem broju ekipa kao i studentima rekreativcima koji se prvenstveno žele zabaviti i upoznati ostale kolege. Da se ne radi samo o rekreaciji govori činjenica da će navedeno natjecanje poslužiti za selekciju najboljih studenata kojima će se pružiti prilika za nastup na brojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima. Pobjedničke ekipe biti će nagrađene peharima i medaljama.

Početak lige predviđa se tijekom ožujka 2010. a raspored i mjesto održavanja biti će poznati nakon završenih prijava. Finalna utakmica će se održati početkom svibnja u sklopu proslave 50.godina Odjela za ekonomiju i turizam "Dr.Mijo Mirković" u Puli.

Koordinatori prve sveučilišne malonogomentne lige su Mr.sc. Dean Sinković, MBA (Koordinator za sport pri Odjelu za ekonomiju i turizam "Dr.Mijo Mirković") i Ivan Mavrić (Predsjednik Pulskog sveučilišnog sportskog saveza). Da bi prijavili ekipu studenti moraju prikupiti najmanje osam igrača čija imena, zajedno s datumom rođenja i brojem indeksa ili x-ice moraju poslati na email: imavric(pri)net.hr. Rok za prijavu ekipa je 01.03.2010.

Natjecanje će se odvijati prema futsal pravilima (četiri igrača u polju i golman) dok će utakmice trajati 2x15 minuta. Lopte, mreže i markirke biti će dostupni na terenu.

Za sve dodatne informacije nazovite 099 1965 438 (Ivan Mavrić) ili 099 2339 838 (Dean Sinković).

Sportski pozdrav,

Mr.sc. Dean Sinković, MBA

Koordinator za sport pri Odjelu za ekonomiju i turizam "Dr.Mijo Mirković" u Puli