Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

12.03.13.

TV emisija za studente "INDEX"

Utorak 12. ožujka s početkom u 21.30 sati, TV NOVA

U utorak 12. ožujka s početkom u 21.30 sati ne propustite pogledati prvu i jedinu  studentsku emisiju na našim područjima. Emisija pod nazivom „Index“ nastala je u suradnji TV NOVE , Istarske županije, Grada Pule i Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Emisija „Index“ TV Nove Pula tematski je namijenjena studentskom segmentu kojeg okuplja Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Riječ je o redovnim i izvanrednim studentima svih Odjela pulskog Sveučilišta, te stručnom kadru koji omogućuje izvedbu nastavnih procesa – profesorima i predmetnim asistentima.
Cilj emisije jest na zanimljiv, poučan i neformalan način približiti široj javnosti područja djelovanja Sveučilišta. Emisija Index predstavit će akademske i izvannastavne aktivnosti studenata – sport, slobodno vrijeme, izlaske, o kojima će dojmove iznositi – studenti.
Komuniciranje će biti u potpunosti prilagođeno ciljanom segmentu, stoga će gosti emisije biti studenti i profesori, koji će iznijeti brojna iskustva stečena i stjecana u obrazovnom procesu.
Intencija je privući pozornost sadašnjih, potencijalnih i budućih studenata kroz pozitivnu promociju pulskog Sveučilišta, kako bi započeli odnosno nastavili obrazovanje u Puli.
Pulsko Sveučilište bit će prikazano kao optimalna i akademski atraktivna institucija, koja će uz izvrstan stručni kadar uskoro nuditi i popratnu infrastrukturu- studentski dom i marendarij.