Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

03.05.13.

OBAVIJEST ZA STUDENTE!

Propisani novi uvjeti za besplatno studiranje

OBAVIJEST ZA STUDENTE

Rektor je u ime  Sveučilišta  Jurja Dobrile u Puli,  11. prosinca 2012. godine potpisao Ugovor o punoj subvenciji participacije redovitih studenata o troškovima studija u akademskim godinama 2012./2013., 2013./2014. i 2014./2015. kojim su propisani novi uvjeti za besplatno studiranje.

Uvjeti upisa:
a.)Upis u višu godinu bez plaćanje školarine!
Ispuniti sve uvjete za upis u višu godinu upisanog studija i steći 55 ECTS bodova u prethodnoj (jednoj) akademskoj godini.

b.)Upis u višu godinu uz plaćanje školarine!
 Ispuniti sve uvjete za upis u višu godinu upisanog studija, ali student je stekao manje od 55 ECTS bodova u prethodnoj (jednoj) akademskoj godini.

c.)Upis  ponavljanje godine bez plaćanje školarine!
Student nije ispunio uvjete za upis u višu godinu upisanog studija, ali stekao je  55 ECTS bodova u prethodnoj (jednoj) akademskoj godini.

d.)Upis ponavljanje godine uz plaćanje školarine!
Student nije ispunio uvjete za upis u višu godinu upisanog studija i  nije stekao  55 ECTS bodova u prethodnoj (jednoj) akademskoj godini.

Student  koji  je upisao ponavljanje godine (međugodinu) ne zbraja ECTS bodove koje je stekao u dvije akademske godine, već mora steći 55 ECTS bodova samo u jednoj akademskoj godini, neovisno o godini studija.
U slučaju upisa ponavljanja godine (međugodina) položeni ispiti, odnosno stečeni ECTS bodovi u jednoj akademskoj godini (od 1. listopada 20xx. do 30. rujna sljedeće 20xx.godine.), neovisno s koje su godine studija,  zbrajaju se.


Pula, 5. ožujka 2013.