Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Odjel za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije

28.01.11.

Obavijest za sve studente Talijanskog kod I.Lalli Paćelat

Termin kolokvija i upisa ocjene. 2. rok i konzultacije.

Studenti koji su izvrsili sve obveze i pristupili završnom kolokviju, trebaju doći na upis ocjene u utorak, 01.02. prema dolje navedenim uputama: 

Indeks treba dostaviti u 15h meni u uredu 28/2 (nasuprot velike učione gdje nekada imamo nastavu) u Ronjgovoj ili ako ne možete tada dostavite indeks tajnici gđi.Barbari Ferro Ghiraldo, radnim danom od 7-15h. Potpisane indekse s upisanom ocjenom dobit ćete isti dan u 16h. Ukoliko netko ne može doći podignuti indeks, indeks će ga čekati slijedeći dan kod tajnice.

1. godina  ima završni kolokvij u ponedjeljak 31.01. od 14-16h u Rovinjskoj u dv.1. Izvanredni studenti koji zbog opravdanih razloga nisu pohađali nastavu, imaju taj dan nakon kolokvija i usmenu provjeru znanja (gradivo isto kao za kolokvije).

Svi ostali studenti koji ovaj tjedan nisu pristupili završnom kolokviju, popravnom kolokviju ili usmenim izlaganjima (posebno 3.godina) imaju mogućnost to nadoknaditi u gore navedenom terminu.

Tablice s rezultatima i prijedlozima ocjena svih godina bit će objavljeni najkasnije  u utorak do 12h (za one koji pišu u ponedjeljak), a za druge i prije. Nezadovoljni predloženim ocjenama mogu pristupiti usmenom ispitu, za koji se najavljuju mailom na ilalli(at)ffpu.hr.

Konzultacije ću održati u uobičajenom terminu u utorak 01.02.  od 16:30-17:30. Tjedan kasnije neću održati konzultacije zbog službenog puta. Za sva pitanja možete mi se obratiti taj tjedan putem maila.

2.rok održat će se prema rasporedu 22.01. u 10h, u 28/2. Ronjgova.