Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Filozofski fakultet

21.12.15.

Terenska nastava u Rimu

Terenske nastave za 1. i 3. godinu preddiplomskog studija povijesti u ak. god. 2015/2016. održat će se u sklopu studijskog putovanja u Rim od 19. do 23. svibnja 2016.
Okvirna cijena terenske nastave iznosi 1.200,00 kn po osobi i uključuje 4 noćenja u hotelu s dvokrevetnim ili višekrevetnim sobama s doručkom, 1 večeru (prvi dan putovanja), turističku taksu, putno osiguranje i osiguranje od nezgode.
Predviđeno je plaćanje u tri rate:
1. rata do 20. 1. 2016.,
2. rata do 10. 3. 2016.,
3. rata do 20. 4. 2016.
U cijenu nisu uključene ulaznice za neke od muzeja koje planiramo posjetiti te bi okvirni dodatni trošak, osim prehrane, bio oko 15 eura za ulaznice.
Mole se svi studenti koji namjeravaju ići na terensku nastavu u Rim da do 7. 1. 2016. potvrde odlazak na putovanje na e-mail adrese nastavnika dr. sc. Davora Bulića za prvu godinu studija (davor.bulic(at)unipu.hr) i dr. sc. Danijele Doblanović za treću godinu studija (ddoblanovic(at)unipu.hr). U mailu kojim se potvrđuje sudjelovanje na terenskoj nastavi potrebno je navesti i sljedeće podatke: broj osobne iskaznice ili putovnice, datum rođenja, OIB i adresu prebivališta.
Uplatnice putem kojih će studenti izvršiti uplate bit će podijeljene po početku nastave u siječnju.
Terenska nastava je obvezna za sve studente preddiplomskog studija (1 ECTS). Međutim, ako student nije u mogućnosti prisustvovati terenskoj nastavi, zamjensku obveza za prvu godinu je individualni posjet 3 muzeja – izložbe s prapovijesnim i/ili starovjekovnim postavom i pisanje prikaza (3 kartice teksta). Zamjenska obveza za treću godinu studija je posjet dvjema izložbama iz novovjekovne ili suvremene povijesti te pisanje dvaju prikaza duljine po dvije kartice.
U slučaju slobodnih mjesta na terensku nastavu su dobrodošli i studenti ostalih godina preddiplomskog i diplomskog studija.

dr. sc. Danijela Doblanović, viša asist.
dr. sc. Davor Bulić, poslijedok.