Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Odjel za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije

10.05.11.

REVITAS - radionica izrade kažuna 13. i 14. svibnja Vodnjan

Praktikum, Marketinški menadžment u kulturnom turizmu

U sklopu europskog projekta REVITAS, ovoga petka i subote u Vodnjanu se održavaju radionice tradicionalne suhozidne gradnje, na dvije lokacije, kod "dva kažuna" i kod "tri kažuna" (mapa u prilogu). Ista radionica održava se i 27. i 28. svibnja.

Pozivaju se studenti Kulture i turizma da se prijave na radionice najkasnije do četvrtka 12. svibnja. Studentima koji slušaju kolegije Praktikum i Marketinški menadžment u kulturnom turizmu, koji nisu prisustvovali studijskom putovanju Buzet-Roč-Hum to je zamjenska obaveza za ovotjednu nastavu.

Studenti su dužni nakon prisustvovanja terenskoj nastavi (Buzet-Roč-Hum, Višnjan, Pazin ili Vodnjan) pripremiti kraći kritički prikaz projekta, radionice, odnosno studijskog putovanja na 2-3 kartice teksta.

Prezentacije projektnih radova nastavljaju se sljedeći tjedan u redovnom terminu predavanja. Studenti koji slušaju Marketinški menadžment u kulturnom turizmu pisat će u sljedećem terminu predavanja, po dogovoru, esej na dosad obrađene teme.

Za ostale informacije i predaju anketa/intervjua možete se obratiti predmetnoj nastavnici u terminu konzultacija (ovaj tjedan srijeda i četvrtak 11-13), odnosno mailom na nurosev(at)unipu.hr.

Nataša Urošević