Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Upitnik za stanovništvo

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli pristupilo je izradi razvojne strategije. Istraživačima je vrlo važno Vaše mišljenje koje bi pomoglo da se sagleda stanje u vezi s povezanošću Sveučilišta s lokalnom i regionalnom zajednicom. Ovim upitnikom želimo doznati što mislite o prednostima, nedostacima, prilikama i prijetnjama Sveučilištu, ali i izazovima za Sveučilište.

Molimo Vas da popunite ovaj upitnik. Upitnik je povjerljiv i rezultati će se upotrijebiti samo za potrebe Sveučilišta.

1.Ime i prezime
2.E-mail
3.Snage

Snage (prednosti) Sveučilišta su njegovi uspjesi i postignuća. To je sve ono po čemu je Sveučilište poznato ili priznato. To su, također,  procesi ili metode kojima se Sveučilište koristi kako bi bolje služilo interesno-utjecajnim skupinama. 

Molimo upišite što mislite koje su snage Sveučilišta.

1.
2.
3.
4.
5.
4.Slabosti

Slabosti (nedostaci) su ono što Sveučilište ne provodi uspješno i koje ometa postignuće ciljeva. To su različiti nedostaci u obavljanju poslova. To, također, mogu biti procesi ili metode koje Sveučilište ne može provesti ili ne može provesti dovoljno dobro u usporedbi s drugim sveučilištima. 

Molimo upišite što mislite koje su slabosti Sveučilišta.

1.
2.
3.
4.
5.
5.Prilike

Prilike (mogućnosti) su različite od snaga. One su uvjeti u okruženju, uključujući demografske, gospodarske, političke i društvene uvjete i sklonosti. One mogu potaknuti Sveučilište da na najbolji način iskoristi svoje mogućnosti. Prilike mogu biti shvaćene i kao uvjeti koji omogućavaju da se Sveučilište proširi ili da se okuša u novim projektima, aktivnostima, metodama, lokacijama i studijskim programima. 

Molimo upišite što mislite koje su prilike Sveučilišta.

1.
2.
3.
4.
5.
6.Prijetnje

Prijetnje (otežavajuće okolnosti) su čimbenici u okruženju, uključujući demografske, gospodarske, političke i društvene uvjete i sklonosti koji mogu posebice otežati i unazaditi Sveučilište. Mogu utjecati na nedostatke Sveučilišta. U njih možemo uključiti i konkurenciju, odnosno druga sveučilišta koja mogu privući  potencijalne studente na koje smo mi usmjereni. Prijetnje također mogu biti sagledane kao otežavajući čimbenici koji sprječavaju Sveučilište da se proširi ili da se okuša u novim projektima, aktivnostima, metodama i lokaciji institucije te u novim studijskim programima. 

Molimo upišite što mislite koje su prijetnje Sveučilištu.

1.
2.
3.
4.
5.
7.Koja su Vaša očekivanja od Sveučilišta?
8.Koje bi studijske programe po Vašem mišljenju Sveučilište trebalo nuditi?
9.Smatrate li da ste dovoljno informirani o radu Sveučilišta?

Iskreno Vam zahvaljujemo što ste popunili upitnik.