Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Filozofski fakultet

 

 

UDRUGA DIPLOMIRANIH STUDENATA HUMANISTIČKIH ZNANOSTI  

SVEUČILIŠTA JURJA DOBRILE U PULI (ALUMNI HUMANISTI)

 

Odjel za humanističke znanosti i Odjel za studij na talijanskome jeziku pristupili su osnivanju udruge svojih diplomiranih studenata i studentica. Riječ je o dobrovoljnome udruženju u koje se učlanjuju svi oni koji su diplomirali na spomenutim odjelima ili nekom od pravnih prednika sadašnjih dvaju odjela. Svrha je udruge povezivanje svih generacija diplomiranih studenata i studentica radi održavanja odnosa i ostvarivanja trajne i uzajamne zajedničke koristi i suradnje.

U općenite osnovne ciljeve postojanja i rada udruge pripada sljedeći: povezivanje svih onih koji su diplomirali i izgradnja uzajamnih odnosa suradnje, uspostavljanje i održavanje veze između dvaju odjela i njegovih studenata i studentica nakon diplomiranja, organiziranje okruglih stolova o otvorenim pitanjima, razvijanje suradnje između Sveučilišta i institucija u kojima rade bivši studenti i studentice i sl.

Osnivačka skupština Udruge održat će se 17. prosinca 2012. godine u 18,30 u Svečanoj dvorani Tone Peruška (I.M.Ronjgova 1).

Osnivačka skupština

Assemblea constituente

Ovdje pogledajte prijedlog Statuta: STATUT UDRUGE

 

Članstvo je dobrovoljno i besplatno. Pristupnicu možete ispuniti i poslati e-poštom na adresu:

alumni-humanisti(pri)unipu.hr

PRISTUPNICA