Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Muzička akademija u Puli

22.03.17.

Dani Muzičke akademije u Puli

Poštovani!

Iznimna nam je čast i veliko zadovoljstvo obavijestiti Vas o događanjima koje smo pripremili u okviru manifestacije Dani Muzičke akademije u Puli, koja će se ove godine održati od 03. do 07. travnja. Sretni smo što su nam se i ove godine pridružile kolegice i kolege te studentice i studenti s naših partnerskih institucija, a uz njih predstavit će nam se i eminentni predavači sa zanimljivim temama svojih predavanja.

Direktno s Royal Academy of Music iz Londona, kao poseban gost našeg Odsjeka studija Klasične harmonike, dolazi nam prof. Owen Murray, koji će održati masterclass te njegova supruga, priznata psihologinja Inger Murray, koja će održati nekoliko predavanja na temu Mentalni trening za glazbenike.

Seriju muzikoloških i stručnih predavanja održat će i eminentni stručnjaci doc. art. Milan Miladinović, muzikologinja Zorica Premate i skladatelji Milan Mihajlović te prof. art. Zlatko Tanodi.

Koncertni program Dana Muzičke akademije u Puli započeti će gostovanjem solista i Gudačkog komornog orkestra Muzičke akademije Zagreb, a nastaviti se koncertima domaćina te gostiju s Akademije umetnosti iz Novog Sada i Fakulteta muzičke umetnosti iz Beograda.

Ponosni smo i na autorsku večer našeg dekana, prof. mr. art. Bashkima A. Shehua, koji će uz moderaciju dr. sc. Zdenke Weber te gostujuće glazbenike obilježiti 45. obljetnicu svoga rada.

U nadi da ćete svojim prisustvom podržati i uveličati manifestaciju Dani Muzičke akademije u Puli, najsrdačnije Vas pozdravljamo i veselimo se druženju na događanjima koje smo pripremili za Vas.

Programska knjižica