Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Muzička akademija u Puli

16.09.14.

Nove mrežne stranice Odjela za glazbu

Poštovane i drage studentice i studenti, nastavnice i nastavnici, svi suradnici i prijatelji Odjela za glazbu Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli!

Uz pripreme za početak nove akademske godine, pozdravljamo vas na novim mrežnim stranicama Odjela za glazbu. Sretni smo i ponosni jer mrežne stranice nisu jedina novost koja nas ove akademske godine očekuje. Uz naše dosadašnje Odsjeke, koji su nas učinili prepoznatljivima te od nas stvorili instituciju poznatu i priznatu u široj regiji, 2014./2015. godina bit će zapamćena kao godina u kojoj smo započeli novi studijski program te otvorili Odsjek studija Solo pjevanja.

Sve naše planove, programe, projekte i novosti možete sada još preglednije pratiti na novim mrežnim stranicama kojima je cilj studentima, ali i svima zainteresiranima, učiniti informacije još jasnijima, preglednijima i dostupnijima. Posebno želim zahvaliti suradnicima, Predstojnici Odsjeka za glazbenu pedagogiju doc. art. Lauri Čuperjani, Predstojniku Odsjeka za klasičnu harmoniku izv. prof. art. Borutu Zagoranskom te Voditeljici Odsjeka za solo pjevanje doc. mr. art. Sofiji Cinguli na velikom trudu oko kreiranja mrežnih stranica. Veliko hvala na pomoći oko realizacije ovih stranica dužni smo uputiti i Valteru Iliću, univ. spec. oec., Savjetniku rektora za kvalitetu, bez kojega sve to ne bi bilo moguće.

Težnja ka izvrsnosti na našem se Odjelu ne očekuje samo od studenata – ona je imperativ svim njegovim zaposlenicima i, nadamo se, vjetar u leđa na putu do novih vrhunskih rezultata.

Prošećite često našim stranicama i pratite nas redovito – vaša nam podrška puno znači!

 

Pročelnik Odjela za glazbu

prof. mr. art. Bashkim Shehu