Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Odjel za informacijsko-komunikacijske tehnologije

17.02.17.

Posjetite najveću europsku konferenciju za programere i IT stručnjake

Treće izdanje najveće europske konferencije za programere i IT stručnjake pod nazivom WeAreDevelopers održati će se 11. i 12. svibnja 2017. godine u Beču te okupiti više od 2.500 vrhunskih programera i IT stručnjaka iz centralne i (jugo)istočne Europe. Dvodnevni format na kojem će programeri i IT menadžeri najpoznatijih i najvećih svjetskih kompanija izmijeniti znanja, iskustvo je koje mnogi programeri i IT stručnjaci željno iščekuju. Svoje izlaganje na konferenciji već su potvrdili predavači iz vodećih globalnih kompanija kao što su Google, Facebook, Twitter, The Pirate Bay, Stack Overflow te brojne IT zvijezde.

Izlaganja na konferenciji, koja će se održati na engleskom jeziku, bit će vezane uz Web, mobilno i programsko inženjerstvo, virtualnu stvarnost, Internet stvari, veliku količinu podataka, IT sigurnost, robotiku, umjetnu inteligenciju i mnoge druge teme. Tijekom ovog dvodnevnog događaja, sudionici će na više od 9.000 kvadratnih metara moći uživo iskusiti i isprobati mnogobrojne nove tehnologije u sklopu najvećeg europskog Developers Playgrounda u Europi. Pored klasičnih predavanja, održat će se i natjecanja u programiranju, kao i mogućnost poslovnog povezivanja i zapošljavanja.

Odjel za informacijsko-komunikacijske tehnologije Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, kao podupirajuća institucija konferencije, ostvaruje 20% popusta na ulaznice za sve djelatnike i studente. Zainteresirani se mogu javiti doc. dr. sc. Tihomiru Orehovačkom. Promotivni kod za ostvarivanje popusta na ulaznice je UNIPU20.

Za više informacija posjetite službenu stranicu konferencije: