Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Filozofski fakultet

12.01.17.

Međunarodni simpozij o podučavanju japanskoga jezika i kulture u Jugoistočnoj Europi), 13. 1. 2017 na Filozofskom fakultetu

Dragi studenti i studentice Japanskoga jezika i kulture,

velika čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da prisustvujete prvom međunarodnom skupu na temu japanologije (Japanese Language and Culture Education in Southeastern Europe) koji se odvija 13. 1. 2017. (petak) na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Puli u Svečanoj dvorani Tone Peruško.

Skup je organiziran povodom novoosnovanog preddiplomskog sveučilišnog studija japanskoga jezika i kulture na našem Sveučilištu u jesen 2015. godine i s ciljem pokretanja šire suradnje s stručnjacima u regiji, kao i da studentima omogućiti upoznavanje s aktualnim istraživačkim temama japanologije, postojećim programima i stručnjacima japanskoga jezika i kulture okolnih zemalja.

Registracija je od 9:00 do 9:30, a otvorenje skupa od 9:30 do 10:00.

Sudjelovanje na ovom skupu je za studente Japanskoga jezika i kulture obvezno, a sudjelovanje i pomoć u organizaciji će biti uključeni u Izvannastavnu aktivnost. Predavanja našeg studijskog programa su taj dan otkazana.


Detaljan program je u privitku, a više o simpoziju je objavljeno na stranici:
www.unipu.hr/index.php?id=symp_pula_2017.