Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Muzička akademija u Puli

Reakreditacija

Poštovani studenti i nastavnici,

ove akademske godine Muzička akademija Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli je u postupku reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje.

Agencija je imenovala stručno povjerenstvo koje će 26. i 27. studenoga posjetiti Sveučilište i na odvojenim sastancima razgovarati s upravom, studentima i djelatnicima Muzičke akademije.

Više o postupku reakreditacije možete doznati na mrežnim stranicama Agencije za znanost i visoko obrazovanje:

https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/reakreditacija-visokih-ucilista

O imenovanju tima za izradu Samoanalize Muzičke akademije u Puli možete pročitati ovdje.

Samoanaliza

Posjet povjerenstva je odgođen, o novom terminu posjeta naknadno ćemo vas obavijestiti.

Stručno povjerenstvo će posjetiti Sveučilište u četvrtak, 19. svibnja 2016. i na odvojenim sastancima razgovarati s upravom, studentima i djelatnicima Muzičke akademije.

Protokol posjeta

 

Poštovani studenti,

Muzička akademija Sveučilišta u Puli trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i studentima.

Ljubazno Vas molimo da se u četvrtak, 19. svibnja 2016. g. s početkom u 11.00 sati (Dvorana br. 2) u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.
Više o samom postupku reakreditacije možete naći na internetskoj stranici
Agencije za znanost i visoko obrazovanje
https://www.azvo.hr/hr/<wbr></wbr>vrednovanja/postupci-<wbr></wbr>vrednovanja-u-visokom-<wbr></wbr>obrazovanju/reakreditacija-<wbr></wbr>visokih-ucilista

 

Poštovani studenti i djelatnici,

Muzička akademija Sveučilišta u Puli trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu Muzičku akademiju posjetit će stručno povjerenstvo. Ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite li pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije  https://www.azvo.hr/hr/<wbr></wbr>komentari-institucija do 18. svibnja 2016. g.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku reakreditacije Vašega visokog učilišta.