Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Odjel za prirodne i zdravstvene studije

04.11.16.

Natječaj za "freemover" mobilnosti (mobilnosti izvan CEEPUS mreža) u ljetnom semestru 2016./2017.

U programu CEEPUS (Srednjoeuropskom programu međusveučilišne razmjene za studente, doktorande i nastavno osoblje) otvoren je natječaj za prijave odlaznih mobilnosti izvan odabranih CEEPUS mreža, u tzv. „freemover“ kategoriji, za mobilnost u ljetnom semestru 2016./2017.

Tko se može prijaviti: studenti, doktorandi i nastavno osoblje svih javnih visokih učilišta (sveučilišta i javnih veleučilišta).

Studenti se mogu prijaviti za sljedeću vrstu mobilnosti:

  • Student - prijavljuju se studenti i doktorandi, sa završena minimalno 2 semestra, za razdoblje od najmanje 3 mjeseca mobilnosti do cijelog semestra (moguće je ostvariti maksimalno 10 mjeseci po obrazovnoj razini).
  • „Short Term Student“ - prijavljuju se doktorandi ili studenti koji pišu završni rad ili obavljaju praktičan rad, sa završena minimalno 2 semestra, za razdoblje mobilnosti od 1 do 3 mjeseca.
  • Nastavno osoblje prijavljuje se u kategoriji „Teacher“, uz uvjet održavanja minimalno 6 sati nastave ili mentorskog rada tjedno na ustanovi primateljici, što je potrebno upisati u polje prijave „Motivation“.

Više informacija na: