Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Filozofski fakultet

25.01.17.

Terenska nastava: novi vijek i suvremena povijest (Ljubljana-Graz-Trst), PRIJAVA I UPLATA

Terenska nastava za 3. godinu preddiplomskog studija i druge zainteresirane studente održat će se od 18. do 20. svibnja 2017. u Sloveniji, Austriji i Italiji.

Program:
- četvrtak, 18. svibnja: ujutro polazak, Ljubljana, Muzej suvremene povijesti (stalni postav o Sloveniji u 20. st. i izložba o modernizaciji svakodnevice u socijalističkoj Jugoslaviji) i Ljubljanski grad;
- petak, 19. svibnja: jednodnevni izlet u Graz, posjet Sveučilištu, razgledavanje grada, posjet mariborskom groblju Dobrava (žrtve iz svibnja 1945.);
- subota, 20. svibnja: polazak iz Ljubljane za Cerkno (partizanska bolnica Franja), Redipuglia (kosturnica, Sočko bojište u Prvom svjetskom ratu), Trst (nacistički logor Rižarna i grad), povratak navečer.

Trošak prijevoza autobusom u potpunosti pokriva Filozofski fakultet.
Smještaj je rezerviran u hostelu u strogom centru u Ljubljane, u sobama s četiri, šest i deset kreveta. Cijena dva noćenja s doručkom je 320 kn po osobi.
Ukupna cijena ulaznica bit će oko 100 kn.
Moguć je dogovor za zajednički ručak u Ljubljani i Grazu za oko 50 kn obroku.
Manji iznos bit će potreban za putno osiguranje.
Ukupno je to oko 550 kn (izvan ovoga ostaju samo večere).

Radi potvrde rezervacije hostela SADA je potrebno uplatiti 150 kn po osobi. Ostatak ćemo skupiti u travnju i svibnju. Molim sve zainteresirane studente da 150 kn osobno ili preko kolega donesu meni ovoga PETKA 13-14 sati ili u PONEDJELJAK 10-11 sati. Ponedjeljak, 30. siječnja, zadnji je dan za prijavu za sudjelovanje u terenskoj nastavi. Za sva dodatna pitanja dođite u navedenim terminima ili se javite mailom.

doc. dr. sc. Igor Duda