Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Filozofski fakultet

28.09.14.

NOVA AKADEMSKA GODINA

REDOVITA NASTAVA za sve godine studija počinje u ponedjeljak, 6. listopada. Nastava neće biti održana u srijedu, 8. listopada, zbog Dana neovisnosti.

Na mrežnim stranicama Odsjeka za povijest objavljeni su programi studija za ak. god. 2014/15., svi silabi, raspored predavanja, kalendar nastave, brošura i vodič kroz studij povijesti. U roku tjedan dana bit će objavljeni novi termini konzultacija i ispitnih rokova za cijelu akademsku godinu.

Od 1. do 3. listopada održavaju se ORIJENTACIJSKI DANI za prvu godinu preddiplomskog i diplomskog studija. Raspored se nalazi u obavijestima od 25. i 26. rujna. Prema istom rasporedu, u srijedu, poslije zajedničkih sadržaja tijekom prijepodneva, studenti u 12.00 (diplomci) i 12.30 (preddiplomci) dolaze na predstavljanje studija povijesti i dogovor oko pojedinih pitanja vezanih uz nastavu.

Za četvrtak je u ranijim obavijestima objavljen raspored posjeta knjižnici, kojega se također morate držati.

U petak se studenti 1. godine preddiplomskog studija pozivaju na obavezne konzultacije sa svojim osobnim voditeljem kroz studij. Popis voditelja i pripadajućih studenata sa satnicom sastanaka bit će objavljen do srijede.

doc. dr. sc. Igor Duda

predstojnik Odsjeka za povijest