Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

15.01.16.
Međunarodni projekti

Nova procedura prijavljivanja međunarodnih projekata na Unipu!

Veliko nam je zadovoljstvo upoznati Vas s novom procedurom o prijavljivanju i ishodovanju odobrenja za apliciranje projektne prijave na međunarodne natječaje.

Ukratko, novost je u tome što je prijavitelj projekta dužan o svojoj namjeri obavijestiti čelnika sastavnice Sveučilišta. Potom čelnik na Vijeću sastavnice imenuje povjerenstvo koje je zaduženo za vrednovanje projektnih prijava. Nakon odluke Vijeća prijavitelj projekta pristupa opisanoj proceduri.
Opisan proces omogućuje praćenje svih međunarodnih projekata na Sveučilištu, u bilo kojoj projektnoj fazi, kroz jasan prikaz svih koraka nužnih za efikasno upravljanje projektima.
Ured za međunarodnu suradnju, kao i do sada, pruža podršku u potrazi za projektnim natječajima i mogućnostima financiranja projekata na međunarodnoj razini.
Također Ured pruža savjetodavnu podršku akademskom osoblju prilikom stvaranja projektne ideje, u procesu pripreme i prijave međunarodnih projekata, te u fazi vođenja, koordiniranja aktivnosti i završavanja međunarodnih projekata.
Sastavnice su odgovorne za projekt koji su prijavile i njegovo vođenje sa znanstvenog, financijskog i administrativnog aspekta.