Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

20.11.13.

Brucošijada Studentskog zbora Sveučilišta u Puli

VAŽNO: Promjena lokacije - noćni klub ZEN

Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli ove je godine  svim studentima, a posebno brucošima odlučio pripremiti zabavu za početak akademske godine. Tako će se brucošijada pulskog sveučilišta održati u srijedu 20.11.2013. s početkom u 22 sata. Mjesto održavanja je prekrasan klubu ZEN gdje će sve prisutne zabavljati Danijel Vale i  The Night Express band. Potrebno  je istaknuti kako je studentima organiziran besplatan prijevoz modernim autobusom iz grada i u grad, na nekoliko lokacija(Šijana, Centar, Veruda, Verudela).

Studenti uz predočenje iksice ili indeksa imaju besplatan ulaz. Također za studente posebno tu večer u ponudi će biti  akcijske cijene određenih pića. Svim ostalim posjetiteljima ulaz će se naplaćivati po cijeni od 50 kuna.

Složan, mladi i nadasve inventivan tim ljudi koji djeluje u zboru, spreman je ove godine organizirati slične događaje te podržati sve koji svojim trudom i željom da se nešto postigne ulažu u promociju Sveučilišta. Ovaj događaj neće samo utjecati na promociju Studentskog zbora kao glavnog organizatora, već će se njime promovirati Sveučilište grad Pula i  Istarska županija.

Svoj dolazak možete potvrditi na slijedećem linku: https://www.facebook.com/events/176351465901743/

Sponzori brucošijade su Ara Eletronic i Studentski Centar. Generalni pokrovitelj je županija Istarska, a događaj medijski pokrivaju radio Pula , radio Maestral, RIMA, RegionalExpress, Barkun, Glas Istre, Tv Nova,Tv Istra i GradPula.com