Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

08.09.14.
Novosti

Natječaj

Sveučilište u Puli

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Zagrebačka 30, Pula, raspisuje

NATJEČAJ

1. Odjel za humanističke znanosti

  • za izbor u znanstveno–nastavno zvanje i na radno mjesto redovitog profesora – prvi izbor iz područja humanističkih znanosti, polje filologija, grana kroatistika – 1 izvršitelj.

2. Odjel za glazbu

  • za izbor u umjetničko–nastavno zvanje i na radno mjesto docent iz umjetničkog područja, polje glazbena umjetnost za kolegij Klavir – 1 izvršitelj;

  • za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktorand (viši asistent) iz umjetničkog područja, polja glazbena umjetnost za teoretske predmete – 1 izvršitelj.

3. Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“

  • za izbor u znanstveno–nastavno zvanje i na radno mjesto docenta iz područja društvenih znanosti, polje ekonomija, grana organizacija i menadžment – 1 izvršitelj;

  • za izbor u znanstveno–nastavno zvanje i na radno mjesto docenta iz područja društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti ili iz područja prirodnih znanosti, polja matematika – 1 izvršitelj;

  • za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta iz područja društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti ili iz područja prirodnih znanosti, polja matematika ili područja tehničkih znanosti, polje računarstvo – 1 izvršitelj.

4. Odjel za odgojne i obrazovne znanosti

  • za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta iz umjetničkog područja, polje glazbena umjetnost – 1 izvršitelj.


Pristupnici moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju:

Uz prijave na natječaj potrebno je priložiti:

a) životopis;

b) preslik diplome sveučilišnog dodiplomskog studija odnosno diplomskog sveučilišnog ili integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija (za izbore u suradnička zvanja);

c) preslik diplome o doktoratu znanosti (za izbore u znanstveno-nastavna zvanja)

d)opis znanstvene, nastavne i stručne djelatnosti;

e) popis objavljenih znanstvenih i stručnih radova i priložiti relevantne radove

f) domovnicu ili dokaz o državljanstvu neke druge države, te

g) za strane državljane dokaz o poznavanju hrvatskog jezika

h) prijepis ocjena sa sveučilišnog dodiplomskog studija odnosno diplomskog sveučilišnog ili integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija (za izbore u suradnička zvanja).

S pristupnicima u naslovnim zvanjima ne sklapa se ugovor o radu.

Ako se na natječaj javi pristupnik koji nema znanstveno zvanje dužan je snositi troškove provedbe izbora sukladno općem aktu Sveučilišta.

Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave u Narodnim novinama.

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

 

Prijave sa prilozima podnose se tajništvu Rektorata na adresi: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Zagrebačka 30 s naznakom "za natječaj".


Sveučilište Jurja Dobrile u Puli