Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

26.10.16.
Novosti

Održano natjecanje timova studenata informatičara hrvatskih sveučilišta

U nedjelju, 23. listopada 2016. održano je natjecanje timova studenata informatičara u kojem su sudjelovala 33 tročlana tima s pet hrvatskih sveučilišta (Zagreb, Osijek, Dubrovnik, Rijeka i Pula) te dva tročlana tima sačinjena od učenika srednjih škola. Sveučilište Jurja Dobrile u Puli je ove godine po prvi puta sudjelovalo u natjecanju, a predstavljalo ga je sljedećih pet timova sa Odjela za informacijsko-komunikacijske tehnologije:

  • TIM 29: Luka Bastijanić, Stjepan Dalić i Doroteo Macan
  • TIM 30: Igor Benić, Božidar Kokot i Boris Legović
  • TIM 31: Mateo Bošnjak, Vedran Prpić i Karlo Tvrdinić
  • TIM 32: Edi Krožnjak, Luka Premate i Antonio Vuk
  • TIM 33: Maurizio Matić, Robert Šajina i Romeo Šajina

Najbolji rezultat u rješavanju zadataka su ostvarili članovi tima 31 te se time direktno plasirali na Srednjoeuropsko studentsko ACM natjecanje koje će se od 18. do 20. studenog 2016. u organizaciji Hrvatskog saveza informatičara održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Glavni organizator natjecanja na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli je bio doc. dr. sc. Tihomir Orehovački dok su u provedbi natjecanja sudjelovali asistenti Boris Pein i Nikola Tanković. Čestitamo svim sudionicima, a posebice pobjednicima kojima želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem natjecanju!