Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

31.01.11.
Međunarodna suradnja

RADIONICE AMERIČKIH STUDENATA O UPISU NA SVEUČILIŠTA U SAD-U

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u veljači organizira besplatna obrazovna savjetovanja o studiju u SAD-u s bivšim studentima američkih sveučilišta.

Nakon iznimno dobro posjećene i uspješne serije obrazovnih savjetovanja u siječnju američki studenti nastavljaju pomagati hrvatskim kolegama zainteresiranim za upis na sveučilišta u SAD-u.

Radionice i savjetovanja u IRO-u vodit će alumne prestižnih američkih sveučilišta University of Wisconsin-Madison i Georgetown University. Alumne će posjetitelje radionica uputiti kako uspješno izabrati i prijaviti se na američka sveučilišta te s njima podijeliti vlastito iskustvo studiranja u SAD-u.

Obrazovna savjetovanja u malim grupama održavaju se u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja, Preradovićeva 33, Zagreb u utorak 08.02.2011. od 19:00-20:00 sati.

Radionica: Izbor sveučilišta za studij u SAD-u (Michele Doyle, alumna Sveučilišta u Wisconsinu-Madison)

Ulaz na sva savjetovanja je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu na iro(at)iro.hr najkasnije do 17h na dan prije održavanja događanja. Nakon predbilježbe na navedenu e-mail adresu, primit ćete povratni e-mail kojim ćemo potvrditi Vašu uspješnu predbilježbu na savjetovanje.