Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

04.06.13.

VAŽNO: Okrugli stol: Europski istraživački prostor, hrvatska istraživačka strategija, društveni izazovi i mudre specijalizacije

Poziv znanstveno-nastavnom osoblju, petak 07.06. u 10 sati

U petak 7. lipnja u 10 sati, u velikoj dvorani palače Akademije u Zagrebu, održat će se Okrugli stol: "Europski istraživački prostor, hrvatska istraživačka strategija, društveni izazovi i mudre specijalizacije" uz interaktivno telekonferencijsko sudjelovanje u prostorima hrvatskih sveučilišta.

To znači da će i nastavno-znanstveno osoblje Sveučilišta u Puli biti u mogućnosti sudjelovati putem videokonferencije. Pozivaju se svi zainteresirani da dođu u telekonferencijsku dvoranu Sveučilišta u Puli koja se nalazi u novoj zgradi Odjela za ekonomiju. Molimo da dođete 15 minuta prije događanja kako bi vam ukazali na mogućnosti i prednosti videokonferencija.

Okrugli stol otvorit će akademik Zvonko Kusić, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i prof. dr. sc. Neven Budak, predsjednik Nacionalnog operativnog tijela za izradu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije.
Uvodni govornici:akademkinja Milena Žic Fuchs, prof. dr. sc. Aleksa Bjeliš, rektor Sveučilišta u Zagrebu, akademik Leo Budin, prof. dr. sc. Tomislav Filetin, član suradnik HAZU i prof. dr. sc. Ignac Lovrek, član suradnik HAZU.

Poziv u PDF obliku možete pronaći na linku ispod.