Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

24.04.15.
Događanja

AIESEC: Make A Move

Praksa u inozemstvu za studente!

AIESEC u Puli organizira event Make A Move cilj kojega je informirati studente o praksama u inozemstvu u sklopu Global Citizen programa.

Dođite i saznajte zašto volontirati, zašto je bitan internacionalizam za osobni razvoj i razvoj CV-a te kako provesti ljeto na omiljenoj destinaciji osiguravajući si pri tome bolju budućnost.

Event se održava u utorak 28.4. u 15h u Svečanoj dvorani 'Tone Peruško' na Filozofskom fakultetu. Na eventu će alumniji govoriti o vlastitom iskustvu u AIESEC-u zahvaljujući kojemu su napredovali u karijeri, a iskustvo iz prve ruke će prenijeti i studenti koji su odlaskom na praksu već stekli Global Citizen status.

Global Citizen je međunarodni program volontiranja namijenjen studentima i onima koji su završili fakultet u posljednje dvije godine, žele upoznati druge kulture te su usmjereni na razvoj vlastitih liderskih vještina. Global Citizen čini niz projekata (CULTURE, EDUCATION i YOUTH EMPOWERMENT) u inozemstvu koji se bave temama multikulturalnosti, tolerancije, edukacije mladih i širenja svijesti o globalnim problemima kao što su ljudska prava, liderstvo i obrazovanje.

Kroz timski rad, u međunarodnom okruženju, sudionici stječu iskustvo radeći u školama, neprofitnim organizacijama, na sveučilištima i ljetnim kampovima, a za vrijeme trajanja projekta studentima je osiguran besplatan smještaj i hrana!

Datoteke:
MAM_-_newsletter.pdf348 K