Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

30.10.12.
Natječaji

Objavljeni natječaji

Odjel za odgojne i obrazovne znanosti, Odjel za humanističke znanosti, Odsjek za interdisciplinarne studije pri Odjelu za ekonomiju i turizam „Dr. Mijo Mirković“, Odjel za glazbu

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli,  Zagrebačka 30, Pula, raspisuje

NATJEČAJ

1. Odjel za odgojne i obrazovne znanosti:

  • za izbor u nastavno zvanje i na radno mjesto višeg predavača, područje humanističkih znanosti,  polje filologija, grana romanistika - jedan izvršitelj.
  • za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redovitog profesora, iz interdisciplinarnog područja, izborna polja pedagogije (5.07.) i informacijske i komunikacijske znanosti (5.04) - jedan izvršitelj.
  • za izbor u naslovno suradničko zvanje višeg asistenta iz interdisciplinarnog područja znanosti, polje pedagogije (5.07.) i polje ekonomije (5.01.) – dva izvršitelja.
  • za izbor u naslovno suradničko zvanje asistenta iz područja društvenih znanosti, polje pedagogija, grana pedagogija ranog i predškolskog odgoja – jedan izvršitelj.


2. Odjel za humanističke znanosti:

  • za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redovitog profesora iz područja humanističkih znanosti, polje arheologija, grana prapovijesna arheologija-jedan izvršitelj.
  • za ponovni izbor u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta iz područja humanističkih znanosti, polje filologija, grana romanistika -jedan izvršitelj.


3. Odsjek za interdisciplinarne studije pri Odjelu za ekonomiju i turizam „Dr. Mijo Mirković“:

  • za izbor u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docenta iz interdisciplinarnog područja znanosti, polje psihologija (5.06.) i polje tekstilna tehnologija (2.12.) - jedan izvršitelj.


4. Odjel za glazbu:

  • za izbor u umjetničko-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta za umjetničko područje, polje glazbena umjetnost, grana kompozicija – Harmonija na klaviru - jedan izvršitelj.


S pristupnicima u naslovnim zvanjima ne sklapa se ugovor o radu.
Pristupnici moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (Narodne novine br. 123/02, 198/03, 105/04, 174/04 i 46/07):

Uz prijave na natječaj potrebito je priložiti:
a) domovnicu (presliku);
b) životopis;
c) preslik odgovarajuće diplome;
d) opis znanstvene, nastavne i stručne djelatnosti;
e) popis objavljenih znanstvenih i stručnih radova i priložiti relevantne radove.
f) potvrdu o izboru u znanstveno zvanje
g) dokumentacija iz točki b, d i e, treba biti dostavljena i u elektroničkom obliku (na CD-u)
Ako se na natječaj javi pristupnik koji nema znanstveno zvanje dužan je snositi troškove provedbe izbora sukladno općem aktu Sveučilišta.
Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.
Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave u Narodnim novinama.
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.
Prijave sa prilozima podnose se tajništvu Rektorata na adresi: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Zagrebačka 30 s  naznakom "za natječaj".       

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli