Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

29.01.14.
Novosti

Studentski.hr se povezao sa Studentskim zborom Sveučilišta Jurja Dobrile iz Pule

Nova studentska suradnja dogovorena između Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile iz Pule i Studentskog.hr još je jedan korak naprijed u građenju bolje studentske svakodnevice.

Studentski zbor Pula već dulje vrijeme vrijedno radi na stvaranju kvalitetnijih studentskih uvjeta za pulske studente te smatraju da je povezivanje sa Studentskim.hr odličan korak u ostvarivanju te namjere.
Ove je godine Zbor posebno aktivan i spreman na suradnju te je kao dio Hrvatskog studentskog zbora u stalnom kontaktu i s ostalim zborovima. Zbor je nedavno organizirao iznimno uspješnu i odlično posjećenu brucošijadu te se na taj način dobro povezao sa studentskom populacijom u gradu. Suradnju s načitanijim studentskim portalom, Studentski.hr, smatraju u tom pogledu odličnim napretkom u povezivanju s akademskom zajednicom na razini države.
Iz Studentskog.hr ponosni su još jednom postignutom suradnjom koja je vrijedan iskorak u ostvarivanju najvažnijeg cilja portala – stvaranja kvalitetne medijske svakodnevice za svakog studenta u Hrvatskoj.
Dakle, preostaje vam pratiti najnovije informacije sa Sveučilišta iz Pule na portalu Studentski.hr te pratiti na Studentskom.hr i sve o novim saveznicima u pozivanju cijele hrvatske akademske zajednice.