Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

10.04.15.
Novosti

Natječaji

Sveučilišnja knjižnica, Služba za informatičku potporu

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli,  Zagrebačka 30, Pula, raspisuje

NATJEČAJ

  • za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto II vrste – knjižničar, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu u Sveučilišnoj knjižnici u Puli – jedan izvršitelj;

Uvjeti:

VŠS, položen stručni ispit za knjižničara ili preddiplomski sveučilišni studij: univ. bacc. informatol., univ. bacc. bibl. i državni ispit za knjižničara, poznavanje rada na računalu (MS Office), poznavanje računalnog knjižničnoga programa, 1 godina radnog staža u struci, poznavanje jednog stranog jezika.

  • za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto I vrste – stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu u Službi za informatičku potporu  – jedan izvršitelj;

Uvjeti:

VSS, elektrotehničkog, prirodoslovno-matematičkog, informacijskog ili društvenog usmjerenja, 1 godina radnog staža u struci.

Opis poslova za pristupnike pod točkom 2.:

poznavanje operativnih sustava (Microsoft Windows, različite Linux distribucije, OS X, i ostali), poznavanje operativnih sustava namijenjenih poslužiteljima, osnovno održavanje poslužitelja i servisa, poznavanje i iskustvo u radu s CMS sustavima (Typo3, Wordpress, i ostali), poznavanje i iskustvo u radu s LMS sustavima (Moodle, i ostali), poznavanje i iskustvo u radu i postavljanju web usluga/servisa, izrada i prilagodba materijala za objavu na webu, osnove poznavanja informatičkih mreža, dobre organizacijske i komunikacijske sposobnosti, inicijativa, kreativnost i sklonost timskom radu.

Uz prijave na natječaj potrebito je priložiti slijedeće dokumente:

a) domovnicu (presliku);

b) životopis; 

c) presliku odgovarajuće diplome; 

d) potvrdu o položenom ispitu za knjižničara;

e)   dokaz o radnom stažu u struci (kopija ugovora o radu, kopija rješenja o rasporedu na radno mjesto i sl.).

Pristupnici koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i dostaviti potvrdu o priznatom statusu iz kojeg je vidljivo spomenuto pravo.

Sa pristupnicima koji udovoljavaju uvjetima natječaja obaviti će se usmeni razgovor i testiranje za pristupnike pod točkom 2.

Na natječaj se imaju pravo prijaviti osobe oba spola.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave u Narodnim novinama.

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Prijave sa prilozima podnose se tajništvu Rektorata na adresi: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli,  Zagrebačka 30 s  naznakom "za natječaj". 

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

     

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli