Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

04.03.16.
Međunarodni projekti

Razmjena osoblja u području istraživanja i inovacija (MSCA RISE)

Unutar Marie Sklodowska-Curie akcija promovira se međunarodna i međusektorska suradnja organizacija te mobilnost istraživača i ostalih osoba uključenih u inovacijske i istraživačke aktivnosti, s posebnim naglaskom na razmjenu iskustva i znanja.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira promociju međunarodne i međusektorske suradnje u vidu razmjene osoblja u području istraživanja i inovacija (Research and Innovation Staff Exchange - RISE) te Vas ovim putem sa zadovoljstvom pozivamo na RISE informativni dan koji će se održati u utorak, 22. ožujka 2016. godine, u dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža, Frankopanska 26, u Zagrebu, s početkom u 9,30 sati.

Cilj održavanja informativnog dana je upoznavanje sa specifičnim mogućnostima koje nudi razmjena osoblja u području istraživanja i inovacija, pravilima natječaja, postupkom evaluacije projekta, praktičnim savjetima za pisanje projekta, a ujedno će se predstaviti i primjer dobre prakse RISE projekta. S obzirom na tematiku, informativni dan prvenstveno je namijenjen predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija, kao i privatnim poduzećima.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice ovdje. Prijave su otvorene do četvrtka, 17. ožujka 2016. godine.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.

Program info dana se nalazi u prilogu.