Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

25.03.16.
Novosti, Međunarodni projekti

Prezentacije s Info dana Horizon 2020 na Sveučilištu

U petak 18. ožujka održao se Info dan Horizon 2020 na temu društvenih i humanističkih znanosti te umjetnosti. Program se odužio više od očekivanog poradi živog razgovora koji se odvijao između predavača i publike. Osim našeg akademskog osoblja bio je i lijep odaziv administrativnog osoblja, ali i vanjskih relevantnih dionika našeg kraja.

Prvi dio programa vodile su kolegice iz AMPEU-a, vrlo ciljano, konkretno i izmamile su mnoga pitanja. U drugom dijelu zbivanja predstavile su svoja iskustva i put ka uspješnim projektima istraživačice s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Hrvatske akademija znanosti i umjetnosti i Laboratorija za društvene inovacije.
Prezentacije možete pronaći u prilogu.

Obzirom na vrlo pozitivnu povratnu informaciju, kako predavača tako i sudionika, ovim putem najavljujemo da bi u idućem dijelu godine mogli organizirati još jedno slično zbivanje. Stoga molimo sve zainteresirane da nam povratno jave (Ured za međunarodnu suradnju/projekti) što bi voljeli poslušati u sklopu programa: o financijama na Horizonu 2020, pravnim aspektima ili možda planiranim temama u idućem programskom razdoblju? Navedite i iz kojeg bi Vam područja moglo biti interesantno čuti primjere hrvatskih uspješnica.

U prilogu preuzmite prezentacije s Info dana: