Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

25.08.16.
Međunarodni projekti

Novi alat za procjenu razvoja karijere istraživača putem EURAXESS-a!

'No Limits' toolkit, kako su ga nazvali u VITAE iz Ujedinjenog Kraljevstva koja je osmislila i pripremila ovaj alat (nacionalna Euraxess Bridgehead organizacija-BHO za UK), nova je podrška u usmjeravanju i pomoć u razvoju karijere za istraživače pod okriljem Euraxess-a. Alat sadrži odlične savjete vezane uz razvoj karijere istraživača namijenjen pojedincima i Uredu za ljudske resurse.

Vitae je u Ujedinjenom Kraljevstvu jedna od najutjecajnijih organizacija posvećena razvoju ljudskog kapitala namijenjena isključivo akademskom osoblju, odnosno istraživačima. Nedugo su osmislili novi alat koji bi trebao biti podrška svakom istraživaču koji se zapitkuje na koju stepenicu zakoračiti u daljnjem razvoju karijere, te osnovno sredstvo rada voditelja ljudskih resursa pri istraživačkoj instituciji prilikom razmatranja i planiranja razvojnog puta svakog pojedinog istraživača - najvrednijeg resursa institucije.

Više o svemu doznajte na stranicama VITAE: http://euraxess.masfak.ni.ac.rs/piperstool/#

Ujedno su nam iz AMPEU-a poslali informaciju da je u sklopu T.O.P. III projekta, usmjerenog na pružanje potpore članovima EURAXESS mreže, predviđen razvoj novih alata/usluga usmjerenih na uspostavljanje i razvoj Carrier Development centara o kojima ćemo biti obaviješteni pravovremeno.