Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

02.09.16.
Novosti

Novi program stručne prakse u Zagrebačkoj banci

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli – Fakultet ekonomije i turizma «Dr. Mijo Mirković»  i Zagrebačka banka UniCredit Group uspostavili su suradnju kojom se studentima FET-a omogućava plaćena stručna praksa u radu s klijentima individualnog bankarstva u poslovnicama Banke.

Praksa se provodi  kroz šestomjesečni program profesionalnog usavršavanja Zaba Banking Academy, usmjeren na razvoj stručnih bankarskih znanja i upravljanje odnosom s klijentima. Program pruža priliku za izgradnju osobnih i profesionalnih kompetencija te razumijevanje bankarstva, kroz praktičan rad u stvarnom poslovnom okruženju, mentoriranje vrhunskih eksperata, poslovne edukacije, umrežavanje i još mnoštvo izazovnih poslovnih zadataka. Polaznici će naučiti koji rizici postoje u radu s individualnim klijentima i kako njima upravljati, steći će široku sliku o tome kako funkcionira banka te će bolje razumjeti bankarsko tržište. Program pruža izvrsnu „odskočnu dasku“ za izgradnju karijere u bankarstvu, a najbolji kandidati će imati priliku za zapošljavanje u Zagrebačkoj banci.

Praksa će se provoditi u poslovnicama Zagrebačke banke u cijeloj Hrvatskoj, prema lokacijama kandidata. Za vrijeme trajanja programa polaznici će dobivati mjesečnu novčanu nagradu, a mogu se prijaviti redoviti studenti - apsolventi diplomskih studija. Detaljnije informacije o Programu i postupku prijave dostupne su u prilogu. Zainteresirani studenti se mogu direktno prijaviti  na mail adresu posao@unicreditgroup.zaba.hr s priloženim životopisima i ispunjenim obrascima za prijavu, nakon čega prolaze selekcijski postupak.

Krajnji rok za prijavu je 15. listopada 2016. ili dok se ne popune slobodna mjesta za praksu, tako da zainteresiranima preporučamo da se što prije prijave!

Detaljnija dokumentacija i prijavni obrazac nalaze se na stranici: http://www.fet.unipu.hr/novosti