Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

23.05.13.
Međunarodni projekti

Stipendije za izradu doktorata

U sklopu Marie Curie projekta, Initial Training Network, postoji mogućnost ostvarenja stipendije za izradu doktorata. Ove stipendije pružaju izvrstan početak znanstvene karijere za mlade istraživače iz svih znanstvenih područja.

Takav doktorski studij pruža balansiranu izloženost znanjima i vještinama kako iz akademskog tako i iz privatnog sektora. Mjesečni iznosi Marie Curie stipendija su značajno viši od uobičajenih iznosa doktorskih stipendija.
Dr. sc. Branka Bernard, djelatnica Agencije za mobilnost i programe EU, održat će predavanje o Marie Curie stipendijama za mlade istraživače s praktičnim savjetima vezanim uz pronalaženje doktorske pozicije. Molili bismo Vas da zainteresiranim studentima na vašoj ustanovi proslijedite ovu informaciju te da ih pozovete da na dolje navedenoj adresi ostave kontakt podatke kako bismo ih obavijestili o info danima i objavama natječaja vezanih uz navedenu stipendiju.

Kontakt obrazac za studente zainteresirane za Marie Curie stipendije za doktorski studij: https://docs.google.com/forms/d/1EcAT2pJni8m1QLsmuQdhLXqLTrTgoL4ypZMWB8icjrU/viewform