Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Sastavnice

Filozofski fakultet

Uvjeti upisa u višu godinu studija

 

Redovni i izvanredni studenti I. godine upisuju II. godinu studija ukoliko su ispunili obveze predviđene programima obveznih kolegija i obveze predviđene programom jednog izbornog kolegija i prikupili najmanje 21 ECTS bodova iz programa dvopredmetnog studija Latinskog jezika i rimske književnosti i time ispunili uvjete upisa u slijedeću godinu studija.

Redovni i izvanredni studenti koji nisu stekli uvjete za upis u II. godinu studija mogu dopisati obveze iz II. godine studija (dopis predmeta) ako su stekli preduvjete upisa pojedinog kolegija ili grupe kolegija koji dopisuju i tako da njihove ukupne studijske obveze u toj akademskoj godini ne prelaze 30 ECTS bodova iz  programa dvopredmetnog studija Latinskog jezika i rimske književnosti.

Grupa obveznih kolegija I. godine studija preduvjet su upisa grupe obveznih kolegija II. godine studija.

 

Redovni i izvanredni studenti II. godine upisuju III. godinu studija ukoliko su  ispunili obveze predviđene programima obveznih kolegija i prikupili najmanje 24 ECTS bodova iz programa II. godine dvopredmetnog studija Latinskog jezika i rimske književnosti i time ispunili uvjete upisa u slijedeću godinu studija

Redovni i izvanredni studenti koji nisu stekli uvjete za upis u III. godinu studija mogu dopisati obveze iz III. godine studija (dopis predmeta) ako su stekli preduvjete upisa pojedinog kolegija ili grupe kolegija koji dopisuju i tako da njihove ukupne studijske obveze u toj akademskoj godini ne prelaze 30 ECTS bodova iz  programa dvopredmetnog studija Latinskog jezika i rimske književnosti.

Grupa obveznih kolegija II. godine studija preduvjet su upisa grupe obveznih kolegija III. godine studija.